Bildblogg

Två superkvällar på rad - blir man inte lycklig?
   Först var återsparkssittningen på fredagkvällen med tema superhjälte/superskurk. Cecilia Äldrestudent lobbade stenhårt för ett Garbage Gang, och det slutatde med fem soppåsar som i tropp skuttade in i Gröna Villan. Jag hamnade bredvid Poirot och Batman, med en av tre-fyra Hulkar mitt emot. Helt fantastiskt roligt!
   Sittningsuppdraget för mig handlade om att fjäska mig till priset för bästa utklädnad - bra i en soppåse, elelr hur? ;) Spextal planerades snabbt ihop, men priset hann delas ut innan det var min tur att snacka. Istället blev det den nu mycket klassiska "En Kulen Natt" som framfördes med rörelser uppe på stolarna.
   Kvällen avslutades på Skogis med en väldig massa internationella studenter och en väldig massa dans.

Igår var jag ute hos Högdahl och Royal för första gången på flera veckor. Jag får abstinensbesvär utan hästlukt i näsborrarna, så det var en lättnad att lägga ett antal timmar hos pållen. Ridturen var också härlig, lätt snöfall och en mysig häst - och så lite te inne i Högdahls kök på det - supermysigt!
   Calle hade fixat makaronipuddning till mig, och sedan blev det till att sno sig. Finlandssvenska nationen hade sittning, och deras feststämning och lyckade sittningar är milsvida kända. Jag älskar dem.
   Lit problem dock med något för hög klädkod för min garderob - bara en kjol som var lång nog och inget jättebra att matcha med... Suck! Lite festkläder måste defenitivt inhandlas. Nu lägger vi ner klädsnacket, annars kommer jag börja låta som en modebloggare med "dagens outfit". Hemska tanke.
   Sittningen var som väntat ruggigt kul. Träffade en riktigt skåning som gjorde det riktigt avancerat. Försök fatta bred skånska, vanlig norrländska OCH allt mer sluddrig finlandssvenska i samma diskussion... Dömt att misslyckas. 
   Jag var lite trött så jag smet hem med sista bussen. Kändemig lite svikaraktig, men känsla släppte när jag såg vem som körde. REGGEABUSSCHAFFÖREN! Helt otoligt underbar snubbe! Mycket folk och skyhög stämning när lamporna släcktes och tändes i takt med allsången till "Don't worry, be happy". Perfekt avslut på en superkväll.

Nu blev inlägget givetvis väldigt långt, fast jag inte hade tänkt det. Aja. Ni överlever. Blir det tråkigt har ju jag faktiskt inte tvingat hit er, eller hur?

 
Jag har tagit en del foton som egentligen skulle hamnat på bloggen ungefär just då jag tog dem. Eftersom jag är lite lat, kom de givetvis inte upp. Det är därför som ni få se dem idag istället. Blandat:

Stor lägenhet
Rummet ser helt normalt ut, trots TVÅ dubbelsängar. Stor lägenhet - javisst! Tyvärr har jag ingen bild på hur det såg ut tio minuter efter att Astrid gått in genom dörren - men det var en syn som hette duga!

Hatthyllan
Om ni visste hur mycket jobb som ligger bakom den här... Calles underbara pappa skickade kanterna plus krokar. Vi har köpt stänger, skiva och färg. Och regelprovare, helt i onödan. Snyggt blev det till slut i alla fall.

Dagens outfit
Nu är modebloggskänslan total. Inför superhjältesittningen.



Kommentarer
Postat av: sofie

Tjaaa! fin du va! vilken hjälte va du?

2010-03-01 @ 08:33:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0