Ilsken

Jag är jävligt... ja, jag vet inte. Ilsken är kanske bäst sammafattning. En helsikes massa tankar i alla fall.

Jag kommer pausa lite med bloggen. Kanske jag fortsätter i morgon, om en vecka, eller om en månad. Kanske på ny adress. Eller inte alls. 
   Vi får se.
   Just nu vill jag inte ens surfa längre.

Ni vet hur ni får tag i mig om det behövs. Älskar er!

So long.


Packa upp och packa ner och packa upp igen

Våra resväskor är uppackade. Det mesta av innehållet flyttas nu över till flyttkartonger. I morgon ska vi kvittera ut nyckel till baracken, och så ska lägenheten tömmas. Vad behöver man egentligen i fyra veckor. Tillvaron ställs på sin spets (eller gör den det? ;))

Jag och Calle gick ner till Charlies kiosk för att köpa busskort. Det var väldigt kallt. Jag snodde Calles julklppsgrej/buff, för min mössa är för stor. Det hjälpte lite så där lagom. Jag frös ändå. Det är väldigt mycket snö här. Jag tog några bilder, men hinner inte ladda upp dem nu. Calle suktar efter datorn. Labbrapport... ;)
   Väl framme på Charlies hade de inte de busskorten vi ville ha. Är inte det lite lurendrejeri, att sälja en modell av busskort, men inte de andra?
   Hmpf. Vi måste ända ner till Vasaplan för att få periodkort. 
  
Morgondagens uppgift?


Julen är slut

Om man kikar på uppdateringsstatistiken på min blogg, skulle man kunna tro att Hålbäckshult saknar teknik. Eller datorer. Åtminstone internetuppkoppling. Så är inte fallet. Det är bara det att det finns så mycket annat som är skoj när man är hemma. Typ familjen och sånt där.

Julen har varit väldigt mysig och fin. Snö i Småland (Danmark... ;)) också. Jag har saknat min familj, så det var roligt att få så mycket tid med dem, även om kemitentan hänger som ett ovädersmoln över huvudet. 

Extra kul var det att hinna hälsa på Cim med Linda. Micelle växer så det knakar, den lilla sötnosen! Riktigt roligt att bli uppdaterad om allt av mina älskade vänner! <3

Jullovet är slut för mig och Calle nu. Vi är tillbaka i Umeå (och den här gången gick resan alldeles smärtfritt). Det är väldigt kallt. Och helt otroligt mycket snö. Vallarna täcker trafikskyltarna. Jag ska fixa bildbevis.  
   Vi försöker fundera ut vad som ska med till la paviljong. Vi ska ju ut i fyra veckor. Det känns lite halvmärkligt, lagom hemma så ska man ut igen.

Ut, ja. - 17 grader och vi MÅSTE hanlda.
  Burr.

RSS 2.0