Tjugosjunde mars

I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.

Fysiktenta is the shit.

Sjuttonde mars

Anställningskontrakt för livsmedelsarbetare.
   Vet ni hur många sådana jag har nu?
   Inte jag heller. Jag får ett varje gång jag är där, ungefär. Snart kan jag gödsla med dem. Igår fick jag ett som täcker en lite längre period. Två veckor på raken. Superskönt!

Vårkänslor! Det är så otroligt skönt när det är värme i vindarna och sol ute! Och ljus! Trubbel och Trassle hade vårkänslor så det visslade om det! Full fart i hela hagen. Knäppgökar.
   Hönsen har också fått in feeling. De vandrar iväg mot nya jaktmarker hela tiden. Man blir tokig på att se efter dem ibland. Dessutom lägger de plötsligt sex, sju, åtta ägg om dagen, istället för ett varannan dag. Hoppas pappa vill ha kycklingar snart. Sugen på att se små dunbollar strutta runt på gräsmattan.


Tolfte mars, II

Kompensation! Inget inlägg på många dagar - ger två inlägg på en dag!

De säljer smoothisar i cafeterian! Supergott! Min var rosa med hallon i. Lindas rosa med banan. Bägge hade en grön kvist uppepå. Jag åt upp min, och Linda stoppade sin kvist i munnen.
"Linda, du kommer inte äta upp den där!"
"Asch, jag har ätit gräs förut!"

Så var det med den saken!

Tolfte mars

"Vet du hur länge sen det är du bloggade nu?"
   Jupp. Jag VEEEEET!!

Typ aslänge. Men jag skyller på att jag jobbat ("tss, hela mitt LIV är en kamp!!"). Jag måste ha något viktigt, som en lektion, att ignorera. Jag ska snart skriva mitt livs första tenta, by the way. Det, mina damer och herrar, det blir något att minnas, det! Jag (vi) lyssnar nämligen endast passivt till föreläsningarna. Det innebär i praktiken att inte lyssna alls.
   Oops!

123 Schtunk! Åh, så underbart roliga de var! Linda, jag är dig evigt tacksam för att du tog med mig dit (och för att du bränt film åt mig! <3). Skrattade konstant i två och en halv timme. Calle var också helt begeistrad. 
   "Har du ingen häst? Du är ju från Linköping!"
   Hultsfred 23 april! Oj, vad vi ska dit!!

Jacob vet inte vad en berså är.
   Jag vill åka hem!


Fjärde mars

Glöm allt jag någonsin tidigare gnällt över vad gäller jobb. Glöm allt vad värsta slitet, smutisgaste jobbet, tråkigaste sysslan heter.
    Det jag har gjort idag slår nämligen allt jag någonsin testat hittills.

Egentligen skulle jag suttit och lagt på bär idag, men de kom inte igång med tårtorna. Då skickades jag iväg för att "diska lite aå länge, bara"
   Tre tusen bakelseformar i plåt. Ingrodda, inbrända med ett halvårs fett och sockerkaksrester. För tufft för diskmaksinen - men inte för oss stackars extrainhyrda.
   Supervarmt vatten. Extrastarkt diskmedel. Skurborstar. Ånga överallt. Flottigt illvarmt vatten.
   Tre tusen stycken. Fattar ni vilket berg av formar det är?

Nej, nu ska jag sluta gnälla. Imorgon ska jag jobba igen. Förhoppningsvisfår jag sitta i åtta timmar och lägga på frusna bär då.

RSS 2.0