The BIG city

Mycket uppmuntrad av kommentarerna på min egentligen icke längre existerand blogg, tänker jag nu, bara några dagar senare skriva ett inlägg till.
   Det är nu ni ska falla på knä och rabblande babblande, rusiga av lycka, be till vem tusan ni nu ber till.
   Bara så ni vet, alltså.

Åkte tåg i 3,5 timmar i fredags och hämtade Sofie, och Sylvia. Mysigt trots att det var tråkigt på vägen dit, och härligt med en liten update med Syliva. Jag är social igen.

Jag har varit på bio TVÅ gånger i helgen! Visst är det en smula roligt? Men nu är det så att det inte finns så där värst många filmer både jag och Calle vill se, och kommer det då en helg då det går TVÅ filmer, ja, då finns det ju inte så mycket att välja på! Och eftersom bio dessutom innebär massor med godis utan alltför dåligt samvete, var jag inte alltför motsrävig.
   Allvarligt, jag älskar bio! Det är helt enkelt perfekt! Om det inte sitter störiga mäniskor i salongen - och om Calle fixar en kudde till mig. Och det gör han. <3
   Vi såg Batman och Arn. Batman rules, Arn var sämre. Heth Ledger (för visst är han Jokern?) var så superduperfantastisk att det är synd han är död (om det nu är han?).

Idag åkte jag med mamsen till Stockholm och träffade Maria. Ni ser, jag tar mig. Snart kommer jag bete mig som normala människor gör. I alla fall var det väldigt kul att träffa henne igen, när jag väl fattade var hon var.

M: "Jag står vid Centralen."
"Jag med"
"Okej, vid fontänen?"
"Va?"
"Ja, eller är du där uppe? Eller vid Hötorget?"
"Är du allvarlig, tror du JAG har koll på det? Fast jag ser en McD och Åhlens...?"
"Ja, för de kedjorna har vi ju inte precis gott om i Stockholm..."

Men så fattade jag till slut. Hon var vid TÅGcentralen, och jag vid Tcentralen. Same shit, tyckte jag, men så var det inte riktigt... xD Sen gick det desto bättre, och vi hade riktigt mysigt


2 månader, 3 veckor

Egentligen hade jag tänkt lägga ner den här så kallade bloggen. Jag menar, det var ju aplänge sedan jag skrev något sist, så alla som checkat in den måste ha tröttnat för länge sedan.
   Fast sen lunchade jag med Linda <3. Hon sa att hon kollade min blogg minst två gånger om dagen, även om hon börjat ge upp hoppet helt om mig. Och om nu någon har lagt ner så mycket energi på att se om bloggen (och jag) lever, så måste det väl vara värt ett sista mun-mot-mun-försök?
   Egentligen borde det inte vara så svårt. Skriva är kul och jag sitter vid datorn typ jämt (eller tja, kanske en timme om dagen?). Så nu ska vi allt bättra oss!
   Och gå upp tidigt, jobba stenhårt hela dagen, motionera mer, sluta äta godis och aldrig mer bli sur...

Linda och jag är arbetslösa bägge två. Och vill flytta, luffa, bli rika och läsa fysik B. Jag ska maila syon om det, fysik B alltså. Det kanske kan behövas? Inte vet jag, men har i alla fall ingen lust att om ett år upptäcka att "oj, civilingenjörsutbildnin är lösningen på världens alla problem - synd att man inte har läst fysik B". Ja, ni fattar.

Någon som vill köpa en ponny, förresten? Våfflan är till salu nu när Sofie dragit till Gränna. Vi är dessutom för långa för plutthästen; Sofie är längre än mig, den jäkeln!!
   Och när vi ändå är inne på det, min lilla syster har flyttat! Båda två, så det är bara jag, mamma och pappa hemma. Det känns superkonstigt, särskilt nu när jag bara går hemma och skrotar. Hoppas jag får något svar från Frödinge snart. Eventuellt får jag jobba kvar där, nämligen. Det skulle vara jätteskönt!
  Fast funkar det inte löser sig det nog ändå. Jag har slutat planera. För jag vet inte vad jag ska göra, så då finns det inget att skriva scheman på! Oj, vad fri och obunden jag är! Fast fortfarande utan körkort...
   Men det ordnar sig nog, det också.

Optimist, javisst!

Och oj, vad jag ska hålla liv i bloggen nu!

RSS 2.0