Calle packar

I-sista-minuten-Calle, det är vad jag har god lust att kalla honom. Han är superspeedad, flummig till tusen och jätteglad - det är toppen. Fast just nu vore det nog ändå bättre om han typ... packade? Vi ska ju åka snart!
   Ännu mer älskar jag att det ska FRÅGAS om allt. "Behöver jag två par byxor?" "Hm, tror du att jag ska ta med det här?" "Vad tror du?"
   Och efter en lång stund : "Siri, du lyssnar ju inte!"

Jag suckar bara. Vad ska jag göra?
   Snart är vi i alla fall på väg! (Tja, vi 00.19)
   Undrar om Calle har packat klart då?

Håll tummarna för att SJ lyckas ta oss hem nu!


Underbart

Jag är sååå glad! Skolan är (nästan) slut för i år och julen är så nära, så nära! Allt känns bara toppen och jag är så peppad inför att komma hem!
   Jag och Calle har just städat, och nu ska vi dricka lite glögg och titta på SVT play och bara mysa! I morgon blir det julklappsöppning!

Har jag förresten tipsat er om den här damen? Underbara Clara är - just det, underbar. Fantastiskt fin blogg med många bra tankar.

Puss!

Disgusting

Labben jag gör nu är ... inget vidare.
   Idag har jag suttit vid ett mikroskåp och slitit huvuden av bananflugelarver. Sedan har jag (försökt) hitta deras spottkörtlar bland all gegga. Äckel-päckligt på hög nivå...

Liten video (halväcklig men inte alls lika splashig som när vi gjorde...) Tänk att sånt här finns på youtube!


Jag vill ha jullov nu...

Hummeli-hum

Idag har jag sådan där mysig träningsvärk i min rumpa, i ljumskarna, axlarna och i bålen. Questa gick vanisnnigt bra igår och ett riktigt dressyrpass sätter sina spår... I alla fall i mig, som inte pysslat med ridning på den nivån på ett tag. Det var riktigt, riktigt kul och att röra sig lite stelt idag, det är det defenitivt värt!

Jag har varit duktig i flera (!) timmar nu, och skrivt labbrapporter och projektarbete. Att labbrapporterna aldrig tar slut! Mängder med olika labbar och så ska det rättas både en och två och tre gånger innan assistenterna är nöjda. 
  Aja. Nu hoppas jag i alla fall att förra kursen blivit klar, så jag kan fokusera på den här. Bara tre rapporter kvar... 

 Nu ska vi montera ihop ett pepparkakshus!


Umeslätten
Vinter över Ume-slätten

Snöväder

Det bara rullar fram! Nästa helg blir årets sista i Umeå - visst är det sjukt? Julen är verkligen nära nu.

Idag ska jag plugga och lite senare ge mig ut och rida. Med lite flyt har Carin fått hem Questas nya dressyrsadel - och det, mina vänner, är lycka! ;) Kommer bli fantastiskt kul!
   Och imorgon är det tredje advent, vilket innebär adventsfika och mys med tända ljus... Wunderbar!

Det snöar igen här uppe. Full fart. Och det är väl tur, för inte får väl Norrland ha mindre snö än alla nere i södra halva av landet? ;)

Mhm. Jag är medveten om den låga kvaliten på det här inlägget. Men vad ska jag göra? Jag har halva hjärnan på gårdagens bio (Harry Potter - som väntat inget vidare), en kvarts hjärna på labbrapporten och en kvarts hjärna här. Det blir så då. Tyväär, inget att göra något åt.
   Jag stänger ner här nu i alla fall. Då blir det mer hjärna över till labben... ;) 


Umeå är vackert

Idag känner jag mig tacksam. Jag har min Calle. Jag har min familj och mina vänner. Jag bor i en vacker stad och jag är lycklig.

Trots labben idag (superdupermegalång och minst lika trist).

Umeå
Vintersol

Jag
Vinterglad

Hoppas att ni är lika glada som jag är idag.

Lång helg

Åh, vad fort det går om man har roligt (och det snart är jul). Tenta - fråga inte, tentafest, julmarknad, julsittning och adventsfika... Fullt upp och helt fantastiskt kul. Roligast hade jag söndagmorgon, för jag blir inte bakfull. Calle däremot... Moahahaha! ;p Men lite synd om honom var det allt. Tur att han blev frisk fort.

Ljusning i vintermörkret gav också Cim : den tionde december blev hon tvåbarnsmamma. Mängder med grattis!

Nu ska jag pyssla lite. Imorgon är jag ledig (lycklig!) och då ska det byggas hus!  

RSS 2.0