Sjuk

Jag tror att det är första gången på typ två veckor som det är sol ute. Med sedvanlig timeing är jag sjuk. JÄTTEsjuk är jag. Så sjuk att alla borde tycka massa synd om mig, passa upp mig och massera mina fötter. Typ. Synd att inte alla andra fattat det än. ;)

Har ridit i alla fall, trots att jag är så gott som döende. Pållen skötte sig bra, men han var ruggigt pigg. Så har väl egentligen inte gjort så mycket annat. Det är väl därför det är lite torka här; jag menar, det finns liksom inte mycket att skriva om?
   Fast jag ska inte låta det hindra mig! Skrivas ska det, annars kan det juh inte läsas!

Kanske ska ta upp mågot sådant där viktigt ämne. Som typ världfred, save the children aller bröstcancer. 
   Återkommer till det när jag har styrt upp mitt eget liv lite till.

Nu ska det drickas te och honung.


Hard work work

Men kul work work!
   Har nu jobbat i fyra dagar, 13.54 - 23.06. Och så ledig i dag, och nästa vecka 05.54 - 14.00. Skift är ruggigt bra för mig! xD Perfekt med hästarna, men lite tröttande.
   Och ruggigt kul! Alla så där lagom flummiga, riktigt kul människor! Dansa till radiolurarna, truckrace och skrika på tröga maskiner...
   Igår var det kaos. Körde massa små ostkakor på ena linan, och maskinerna bara krånglade. När två maskiner på varsin sida om mig jävlades samtidigt blev det grymt stressigt. Fast det ordnade jag upp snyggt!
  
Nu ska här städas, lagas mat och köras i skogen. Imorgon Linköping, eventuellt.

So long!

Jobb!

Så där. Lite is i magen fixar allt.
   De ringde nyss från Frödinge och undrade om jag ville jobba. Klart jag ville!
   Så nu har jag ytterligare ett antal veckor uppbokade. 1:a veckan börjar på måndag. Jobbar 13.15 till 23.06. Kommer bli jätteroligt och framförallt ska det bli väldigt skönt att dra in lite pengar igen och inte bara bränna dem.

Tänk vad grejer jag kan köpa! Not! xD

As I told you

Hur svårt kan det va?
Ja, jävligt svårt. Uppenbarligen.

Musik! Jag gillar musik! Just nu gillar jag framförallt Cat Stevens. Vilken man! Vilken röst! Vilka texter!
   Pappas skiva går nonstop här hemma. Alla älskar Cat Stevens! Eller okej, bara jag älskar Cat Stevens, men jag älskar honom så mycket att jag tycker att det är befogat att spela hans musik dygnet runt. Wild World, Can't keep it in och Peace Train. I say no more!! 
 
Och nu rullar hjärnan in på estetiska grejer. Calle hjälpte mig att räkna ut meritpoäng häromdagen, och vet ni vad jag upptäckte då? MVG i estetisk verksamhet = bild! Oj, så chockad jag blev! MVG i bild?!
   Men det är allt bra att ha, för att väga upp vissa andra betyg matte fysik kemi ...

Och Calle kommer inte hem i helgen. Kanske inte nästa heller. Oj, vad sned jag blir. Vaddå "inte kommer hem"? Har inte jag som flickvän rätt att KRÄVA umgänge minst fyra gånger i månaden? Som med barn, ni vet?
   Asch, allvarligt. Kul är det inte. Och ännu roligare blir det när han finkänsligt fortsätter:
  
   "Men tänk, då kan jag vara hemma en hel vecka i vinter sedan! ... Och bara köra i skogen och sånt!"
   "Pfhm! Hhmehm"
   "Nej, vänta, jag måste ju jobba in älgjakten också!"

Tja. Det är helt klart inte lätt när det är svårt.
   Lätt är det inte heller att gå upp halv fem. Desto bättre är det att gå och lägga sig. Som jag nu när jag tänker efter ska ta och göra på momangen. 

Sa jag att jag fick MVG i BILD?

RSS 2.0