Livräddning

Åh.

Jag som trodde jag var cool nu. Lappat, lagat, fixat. Och så ska hela karusellen börja om från början. Jag blir så trött. Trött och jävligt ledsen.

Ni måste tro att jag är deprimerad när ni läser sånt här. Det är jag inte. Inte det minsta. 
   Jag är jävligt, jävligt lycklig här uppe, trots isflak, organkemi och grävmaskiner. Calle är helt fantastisk. Jag älskar mina underbara polare i skolan. I morgon ska jag träffa hästar igen. Irish, närmare bestämt. Och så glada, underbara Maria, och resten av gänget. Idag ska jag alldeles strax ut och gå i solskenet. 
  
Ni ser, det är inte alls särskilt illa. Egentligen. Jag är nog bara ovanligt melodramisk.  

Och idag gör vi en kraschlandning

Just nu sitter jag bara och känner mig så jävla nere att jag håller på och gå sönder. Det verkar nämligen som om min älskade lilla bebishäst har hittat en ny matte, och om allt klaffar flyttar min häst nästa vecka. MIN häst. 
   Jag borde inte gråta och vara ledsen, han kommer säkert att få det jättebra. Mamma tror det blir toppen. Jag har ju dessutom inte ens sett min häst sedan i julas.
   Men ändå. Att det ska göra så satans ont.

Ikväll tänker jag bryta ihop totalt. Jag får komma igen i morgon, helt enkelt.

Min älskade pålle

Trubbel ett par dagar efter köpet 06

Min pålle och jag, okt 09
Trubbel! Min finaste.


Toppendag!

..och så finns det ju två jag vill lyncha. ;)

Jag har labbvecka nu, och det går toppen! Jag hade lite flyt med bra labbar, och så har jag varit så jävla* fokuserad själv, så allt har gått jättebra. Riktigt bra känsla.
   *Oj! Hrm, jäklar ska det givetvis vara. Det får man säga. En majblommeunge talade om för mig att man inte ska svära här om dagen, när jag satte den där lilla nålen under pekfingernageln.

Och igår eftermiddag bjöd Maria med mig ut på en körtur med Irish, hennes travhäst som bor i Hjoggmark, där Royal ju också bor. Det var riktigt, riktigt häftigt, vilken känsla! Jag tyckte det gick jättefort tills jag lyssnade på takten i traven... ;)
   Så fick jag rida en sväng på Linas halvgalna fullblod, och oj, vad fullbloden är underbara! Kunde inte låa bli att gråta en skvätt, mitt eget fullblodshjärta ska ju säljas. Sjukt overkligt. 
  
Och så kommer jag hem, och Calle har lagat pannkakor... Perfekt dag, helt enkelt.

De där två galningarna till polare lynchmobben gärna får ta hand om, hade skrivit kort till mig. Gulligt, kan tyckas. Eller så jävla retsamt så man vill strypa dem... Tack, tjejer! 
   xD 

Sjukling

Finlandssittningen var som vanligt jättekul. Jag älskar finlandssittningar! Och så gillar jag ju min långklänning, så det var kul att få ha den. Nu ska den skickas ner till syrran.
  
Idag är jag sjuk. Snörvlar och har väldigt ont i halsen och huvudet. Inte supertoppen, för i morgon börjat labbveckan. Då måste man vara där. Alltså måste jag vara skapligt frisk. Jag jobbar på det.

Annars händer inte mycket. Min häst ligger ute på annaons, vilket känns väldigt underligt. Marsvinen är väldigt pratglada. Jag är hungrig.
   Krya på mig.

Vårtecken!

Idag såg vi vatten i älven för första gången sedan jul. Äderna trängdes i en lite vatteplätt på tio x tio meter, men det kändes coolt. Och så såg jag den första gröna ( i alla fall relativt) växten idag.
   Something´s rotten in the state of Denmark.
   Eller, nej, det var inget bra citat att lägga här.

Strax ska jag och Calle knalla in till stan för mjukglass på Apberget och så lite bio. I morgon lär jag vara mör, nästa 1 mil på cykel, 5 km promenad och så ett pass core på IKSU i morse. Kommer säkert se jättebekväm och elegant u i min långklänning på sittningen... ;)

Ny frisyr!

Idag har både jag och Calle varit och klippt av vinterpälsen. Det är ju faktiskt nästan typ snart sommar nu, inte sant? Så nu är man presentabel igen... ;)
   Dessutom hittade jag äntligen ett par löparskor, så nu ska det springas lite utomhus också, för omväxlingens skull. Då lär jag få ännu mer träningsvärk. Idag har jag något svårt att röra mig normalt. Ländryggen och ljumskarna, framför allt, fick sig en riktig boost efter hoppningen igår och hämnas utstuderat idag... ;) 

Jag hade jättegärna visat en bild på snyggCalle också. Men det får jag inte. Så ni får låtsas att ni ser hans korta hår också. xD

Luggen
Lagom Siriöst kort. Kort på kort(are) hår!  

...varvat med lite full fart!

Idag har jag nämligen, för första gången sedan i somras, hoppat! Sanna var supergenerös och lät mig testa hoppa Royal när Lina byggt hinder, och herregud, så roligt det var! Lite fegis är jag allt, och rostig förstås, men som sagt, helt underbart! Studsserie med oxer på 80 tog vi oss i alla fall över!

Nu ska jag snart lägga mg. Om jag klarar varva ner, jag är fortfarande speedad! xD

Lugnt och skönt

Sovmorgon är inte helt fel! Idag blrjar jag inte förrän tio, vilket känns helt underbart. Det känns mindre underbart att ta tag i organkemin igen, men vissa saker måste man bara göra, eller hur?
   Det är helt underbart väder ute, igår var det tillochmed T-shirt-värme. Vi fixade min cykel (mest Calle) så den är klar att använda i morgon, och idag ska jag ut till Hjoggmark och rida i mysvädret.

Sammafattning: Allt känns bra.

Regnväder

Nu kommer den där delen av våren som jag har så svårt för. Lera, smuts och halvsmälta snöhögar. Allt ser tråkigt och slitet ut. Grått, grått, grått och så lite brunt här och var. Och blött och regn och vattenpölar överallt.

Och så har jag en viss tendens att bli lite gnällig när det är smutsigt och blött och grått.
   Tur att det finns choklad. För choklad, det blir man glad av!

Fina saker

En del saker behöver man inte ha egentligen. Men när man ser dem, ja, då behöver man dem väldigt mycket!

Jag och Calle gillar ju 50-talsdesign, och när de här godbitarna fanns på Coop - vad gör man? De passar ju så bra! (Och att vi nu har typ tre liter diskmedel gör ju egentligen ingenting).

Diskmedel & finburk
Fint, fint! xD

Baka, baka!

Så är man ledig! Idag har jag åkt till Coop och handlat, och så har jag bakat bröd och äppelmunkar.
   Nöjd hittills, måste jag säga.

Vad jag ska göra i morgon? Hm. Baka? ;)

Vårvärme

Ajajajaj! Det är allt väldigt glest mellan inläggen, tycker ni inte det? Konstigt att det alltid blir så när jag är i full gång, och alltså borde ha massor att berätta?

Idag är sista dagen jag är hästvakt. Det är jätteroligt och har gått väldigt bra, men jag har skavsår och träningsvärk överallt. Jag har helt klart blivit mesig av att inte rida varje dag... ;) Det är nog tur att jag får några dagars ledighet när jag bara kan ta det lugnt (om vi nu fortsätter ignoera bioorganiska kemin ett tag till).

Och visst passar det bra med påsk, nu när det äntligen känn som om våren är här? Strålande sol, massa plusgrader och smältvatten överallt. Snart har vi nog bara en halvmeter snö kvar, också.

Popcorn

Vi ska se på film alldeles strax. Calle poppar popcorn. Fast det låter som om han river hela köket. Det gö han säkert också, fast han säger att det är popcornen som låter som en grizzlybjörn versus fyra självgående soptunnor.

Det är lite tomt med inlägg. Framförallt är det tomt på inlägg med något vettigt innehåll. Tji fick ni, det blir inte bättre idag heller.

Jag är hästvakt den här helgen, och ska tom träna på lördag. Mycket peppad! I dag åkte halva mitt kompisgäng hem till sina riktiga hem, och resten ska ses för filmmys i morgon. Så måste jag plugga. Ni förstår, det blir lite kärvt med bloggen ibland.

Nu kom popcornen. Och Calle. MEst eftersom Calle kom, måste jag sluta nu... ;)


RSS 2.0