Easter

Påsklov!
Det är skärtorsdag och jag har redan fått påskägg! Det är skärtorsdag och om en lektion så slutar jag! Det är skärtorsdag, jag ska hem till Calle och familj i en HEL vecka!
Oh, it's so wonderful, wonderful

Annars har den här veckan varit riktigt bra! Jag som skulle haft tre prov och ett läxförhör i måndags slapp ALLA! Är det inte flyt, så säg! Och så har jag fått tillbaka massor med saker och prov jag gjort. Alla har gått jättebra, trots att jag inte pluggat till dem.
Bubblan kommer att spricka, but I'll live happy until it does!
Och när vi är är inne på engelska, gårdagens engelskalektion var riktigt, riktigt kul! Vi delade in oss i par och så fick den ena ett vykort med någon modern tavla, och den andra ritade upp tavlan efter beskrivningar från den med kortet! Jätteroligt. Och jag är en sann mästare, no matter what the other kids say! Och nu måste jag verkligen sluta blanda svenska och engelska.
Warum nicht lite Deutsch istället?

Det är påsk! Till påsk hör kycklingar, och det är Linda klar med nu. Känns faktiskt jättebra att det gick ihop sig till slut i alla fall, trots att jag dumpade henne mitt i allt. Och vilken fin studie jag hittade på åt henne! Oj, jag har fantasi!
Calle har också fått lite hjäp. Han behöver det, för han är hantverkare och har, till skillnad från oss andra, jättemycket att göra. Därför gör jag massor med teoriarbete åt honom, tex skriver krönikor, letar och sammanställer fakta och gör bokrecensioner. Men jag älskar honom ändå, och han har lovat bygga fågelholk åt/med mig nu på lovet. Tyvärr har han, till skillnad från oss andra, tydligen massor att göra, men det struntar jag i. Siri vill ha en fågelholk.
Vad tusan heter fågelholk på engelska, apprå på ingeting alls?

Bengt är den läskigaste på hela skolan, men han har grym humor, kan allt och har superbra lektioner. Nu är det samhällskunskap, så jag ska gå dit och jävlas med folket.
   Eller inte. Jag är alldeles för snäll.

Lite av varje

En vecka till har nästan gått. Det är galet. Helt enkelt galet. Tiden går så fruktansvärt fort! 
   Jag har faktiskt en del att göra idag (så därför skriver jag först). jag har en inlämningsuppgift som jag ska skriva klart, psykologiprov i morgon, tre böcker att läsa ut, miljökunskap, svenskaprov på måndag... Men det är faktiskt påsklov om ganska exakt en vecka. Är det inte fantastiskt?

Med hjälp från mamma och mina klasskompisar har jag och Calle (eller mest jag) bestämt att man faktiskt inte kan missa balen. Så nu har jag (vi) massor som måste fixas innan 26/4. Vet ni, det är bara lite drygt en månad dit.
   Men det blir nog ganska bra i alla fall. Ska bli roligt att se Calle uppklädd! Slår vad om att han blir jättefin.
   Innan balen bär det av till Tyskland. Den 13:de sätter vi oss på nattåget och sticker ner. Ser faktiskt fram mot det, jag tror det kommer bli riktigt kul! Roligt folk som ska med. fast vi får bara snacka tyska hela veckan...
   På tal om tyska. Min lärare föreslog att jag skulle skriva ett motsvarande CAE-prov i tyska. Han trodde jag skulle fixa det, och att det kunde vara bra att ha... Så nu har jag nåt nytt att bestämma mig över!

Jonathan fyllde fem år i tisdags. Idag ska jag, Irene och kusin Carro åka in till Jönköping och köpa lite paket till grabben. De ska dit och fira honom på söndag. Men då är jag hemma! Fast han ska få en liten present, bara en liten, från mig, eller oss. Han är ju faktiskt mitt kusinbarn.

Ta tag i ditt liv, människa!
   Okej. Nu ska jag faktiskt göra det.

  How to survive in school

"2 + 7 = ___

2 + 7 = I cannot answer this question, as it is against my religios principles"Födelsedag och arkrylatfärg

Syster 1 fyller ju 17 år nu på söndag. Present behövdes. Gränna är ju inte världens bästa ställe att hitta persenter i, så i tisdags jag åkte in till Jönköping. Gulliga Sylvia mötte mig på stationen, och sen tillbringade vi kvällen på A6.
   Jag köpte tillslut present till Astrid, och en klänning till mig själv. På bilden hällde jag nämligen akrylatfärg på mina jeans. Naturligtvis inget ombyte med mig. Jag var bara tvungen att köpa något att ha på mig! (Akrylatfärg är väl en rätt bra ursäkt för att få shoppa?) I alla fall, en klänning och ett par tights. Sylvia köpte en väska och (fel) batterier. Mat på McDonalds, för vi var så sega att IKEA-resturangen hann stänga. Osis! 
  
Astrid fyller år på söndag. På lördag ska jag skriva CAE, cambridgeexamen. Betala för att sitta en hel dag och bli testad i engelska? Javisst, låter jättekul! >_< Nervös. Och det går inga tåg till Vimmerby efter klockan 17.12. Och provet beräknas vara slut vid sex-tiden. Oki. Hur tar man sig tio mil en lördagkväll utan bil eller kollektivtrafik? Kan bli spännande...

Som vanligt en blogg tio minuter innan lektionen. Och jag har Bengt nu. Bäst jag springer och hämtar mina böcker...

You are my sunshine
My only sunshine
You make me happy
When skies are grey
You never know, dear
How much I love you
Please don't take
My sunshine away...

RSS 2.0