Spinning

Oj, vad snabb jag är! Förra årets cykelrekord är slaget. Då: Hålbäckshult - Frödinge 33 minuter. Nu: Hålbäckshult - Frödinge 27 minuter. Och jag cyklade inte ens så där döfort som jag kan. Undrar hur snabbt jag kan avverka milen till jobbet om jag verkligen har bråttom?


Sommarvärme

Jag tror att jag bränt mina nyckelben. Hur sjutton lyckas man med det? Okej för näsan eller ryggen eller axlarna - men nyckelbenen? De är ju dessutom redan misshandlade och fulla med blåmärken sen vi sköt lerduvor i fredags, (jag vill ha ett gevär som passar!) så nu, brudar, är jag riktigt snygg!

Dagen tillbringades i Bullebo, och där blev det nästintill dramatik med ett barn och en lite fjutthund som trillade i från bryggan. Vid olika tillfällen. Spännande.
   Helgen och midsommar har annars varit helt underbar, särskilt som jag firades på riktigt igår. Massor med paket! När jag blir stor ska jag fylla år minst tre gånger om året, så ni vet. Jag älskar paket! Och tårta.  
  
Just nu käkar jag glass och överväger att kanske sätta mig och se pytteyttelite på fotbolls-VM.

Nä. Jag ändrade mig. Fotboll är ju så tråkigt!

Dagen efter. Och före.

Igår var en härlig dag! Paket och tårta och alla var snälla - toppen! Fast de allra flesta paketen finns kvar, för jag ska inte firas "på riktigt" förrän på lördag.
   I morgon är veckans sista jobbdag, och så är det midsommar! Underbart. På måndag skulle jag börjat jobba, men som ni vet har jag redan avverkat två veckor i labbet. Massa kosing till mig!

Just nu vill jag bara att syster ska bli klar i duschen. Calle har just klippt min lugg, så jag har massor med små, små hår överallt. Och färg. Jag har skrapat fönster från ladugården.
   Vatten till mig!

Monday again

Jag fick påbackning på syrrans studentfest i helgen; älskade kusin Carro hävdade att jag bloggade för dåligt. No way, tänkte jag, men så sitter jag ju här igen och det är en vecka sedan sist. Inte lätt att hålla koll på mig då... ;)
 
Idag har jag tränat på att svälja utan att flytta några muskler i munnen (väldigt väldigt ont i halsen), plockat ner fönster och käkat syrrans mumsiga kladdkaka. Jag har också haft två marsvin i en påse (men det var inte mitt fel, de rymde dit frivilligt), tvättat min underbara cykel och försökt organisera en kompisträff hos vårt hjärta i Växjö. och det är en sjuhelsickes utmaning. Jag har även nynnat på Luffarvisan, nästan ramlat i trappan och två gånger fått höra att jag mumlar, så det måste jag väl ta tag i.

Annars lugnt. Men hörrni, i morgon! Då fyller jag år! xD
   PAKEEET! ;)

Carro - uppdatering till din ära! Love ya, girl!

Labbråtta

Hjälp, vad fort dagarna rinner iväg! Och inget har jag skrivtit!

Jag är tillbaka i laboratoriet på Frödinge nu, och det är fruktansvärt roligt! Inga misstag hittills, jag minns det mesta väldigt bra. Började dock måndagen med att lyfta in en tvålitersbägare i glas i ett skåp, men missade kanten och krossade bägaren i händerna... Glas överallt, och så skar jag mig givetvis. Plåster över halva händerna såg väldigt roligt ut, men aj, vad det sved när jag spritade sen!
   Upptäcker också att jag har saknat dels allt folk oerhört mycket (och så kul att de blir så glada när de träffar mig igen!), dels hur himla underbart det är att jobba mot att plugga! 

I natt ska jag hämta en viss underbaring med kompani i Malmö. Så nu tänker jag sova en stund. xD

So long! 

Student

Lilla söta syster Astrid är numera en alldeles nybakad liten student! Igår sprang hon ut i hällande regn, och hundra bilder, jättegod mat och litebilåkande senare var vi hemma igen. Jag och Calle fick sova en lite stund innan lilla söta syster Sofie, glad i hågen, ringde och ville bli hämtad från stan.

Idag har jag skrivit en himla massa, renast lite ogräs och fotat lilla Isse-Nisse (KomISSariE Bäck...). Imorgon ska Astrid flyttas från Vetlanda till Vimmerby, och på måndag börjar jag jobba. Fullfart, kära vänner! xD

Puss! 
   

Hem-hemma

Elva och en halv timmar i bilen, och så är man hemma igen! Sex kycklingar och en nyfödd fölunge, utöver allt annat som ska fixas och donas, håller mig syselsatt. Det är härligt på landet, mina vänner, och jag stortrivs. Idag regnar det, så det eldas i kakelugnen (kycklingarna fryser) och så ska det bakas bröd till syrrans studentfest. Igår hann jag också träffa mina älsklingstjejer på stan med lite fika - toppen!

Ni ser? Fullt upp! Jag har fotat en massa, ska försöka få upp dem här så småningom... xD 

Pluggpanik?

Stackars er, som bara får läsa om hur mycket jag pluggar och hur svårt och tråkigt det är. Tyvärr är det typ bara plugg som fyller mina dagar, så det är det som uppdateringen handlar om. 
   Av det ursprungliga gänget är det bara några få stackars själar som ens tänker försöka tenta nu på fredag. De andra har gett upp,  och ligger nu och solar eller nåt liknande i stället. Mycket avundsjuk, men för envis för att skita i plugget. Dock är det mycket osannolikt att jag klara mig. Fast det kommer ju EN TILL tenta till hösten också, så då kan jag ju skriva den också, om jag failar... xD

Anders och Ida kommer hit i kväll! Jag är jättepeppad, det ska bli så kul! Så kul man nu kan ha när en tenta hänger i luften... ;) På lördag, gott folk, på lördag återvänder jag hem till skogarna i Småland!

Tre dagar (en en stor, otäck tenta) kvar innan sommarlovet!

RSS 2.0